Producten

 

𝙷𝚊𝚒𝚛𝚏𝚕𝚘𝚠 - 𝚠𝚑𝚎𝚛𝚎 𝚗𝚊𝚝𝚞𝚛𝚊𝚕 𝚋𝚎𝚊𝚞𝚝𝚢 𝚖𝚎𝚎𝚝𝚜 𝚎𝚕𝚎𝚐𝚊𝚗𝚌𝚎 ♡

 

Nook

Bij Nook staat onze eco-geïnspireerde Natural Philosophy centraal, waar we geloven in de schoonheid van eenvoud, harmonie van elementen en balans tussen mens en natuur. Ons exclusieve haarverzorgingsmerk is ‘eco-inspired’, rijk aan botanische extracten en kostbare natuurlijke oliën. Dit geeft onze producten hun unieke kenmerken. Met een uitgebreid productaanbod voldoen we aan de haarbehoeften van ieder haartype.

 

N/O

N\O Creative Haircare biedt een complete collectie haarproducten met N\O Technology: Care, Color en Create. Onze producten zijn 100% vegan, vrij van dierlijke ingrediënten en vervangen door natuurlijke alternatieven. Geselecteerde natuurlijke ingrediënten zijn wetenschappelijk geformuleerd voor optimale prestaties. Onze formules zijn vrij van SLS/SLES, siliconen, parabenen en andere allergenen, en zijn zorgvuldig ontwikkeld om het haar te verzorgen zonder compromis.

Be color

De actieve ingrediënten: Kaviaar rijk aan micronutriënten, proteïne, minerale zouten, aminozuren, fosfolipiden, essentiële en omega 3 vette zuren. Collageen
Natuurlijke proteïne, revitaliseert het haar, vult en hersteld de vochtbalans. Keratine integreert perfect in de haarvezel, repareert en herstructureerde het haar

 

FUNKY

FUNKY vindt haar oorsprong in 1995 en is voor de her-introductie van 2018 volledig vrij van parabenen gemaakt, geheel naar wens van de kapper van nu. FUNKY is volledig vrij van kleurstoffen en heeft een naturel textuur. Ook de geuren van de stylingproducten zijn subtieler en gelaagder geworden. FUNKY is de stylingslijn die zich kenmerkt door uitsluitend creatieve producten met een sterk eigen karakter. De lijn bestaat dan ook uit zeer gewaardeerde producten voor de echte sophisticated youngster.


Gents

 

Gents, haarverzorging sinds 1963. Een traditioneel en mannelijk kapsel vraagt om een stevige hold en de juiste dosis flexibiliteit. Veel kappers vinden het lastig om daarvoor de juiste producten te vinden. Daarom ontwikkelden de kappers van Gents op basis van jarenlange ervaring haarcosmetica die deze eigenschappen combineren. Een glanzende of juist een matte look, just-out-of-bed of een klassieke, ingeschoren scheiding: er is altijd een product van Gents dat het mogelijk maakt.

 

Magic Arganoil

Nook Magic Arganoil – Natural Beauty. Verleid je haar met een reeks producten gemaakt voor zijdezacht, fel haar, in een perfecte natuurlijke balans. De magie van een kostbaar en betoverend ritueel, voor alle haartypen, zelfs voor het dunste en delicate haar. Geformuleerd met biogecertificeerde arganolie, kostbare plantaardige oliën en functionele derivaten van natuurlijke oorsprong.

Diffarance Haircare

Nook Difference Hair Care – Modern Thinking. Natuur, balans en harmonie, Nook Difference Haircare vertegenwoordigt deze perfecte combinatie. Je kunt het haar en de hoofdhuid behandelen met zachtheid. Ook verbeter je de schoonheid en breng je het haar in de oorspronkelijke balans terug. Zes lijnen met specifieke haarbehandelingsproducten, zijn ontwikkeld om te reageren op hoofdhaar- en hoofdhuidanomalieën.

Dear Beard

Dear Beard – The Men’s Beauty Ritual: Het nieuwe Beauty Ritueel voor het welzijn en de zorg voor een gebalanceerde baard, gezicht, huid en hoofdhuid, exclusief geformuleerd voor mannen en het moderne concept van de barbershop. Met de ziel en essentie van de natuur, rijk aan essentiële oliën, natuurlijke en organische extracten. Onze cosmetische ingrediënten werken in synergie met elkaar en de formuleringen zijn vrij van kleurstoffen, parabenen, paraffine, SLES en SLS.

 

Beauty Family

 

Nook Beauty Family, geïntroduceerd in 2020, biedt een breed scala aan haarverzorgingsproducten, elk gericht op specifieke haartypes. De formules bevatten tot 98% natuurlijke ingrediënten, zijn biologisch afbreekbaar en 100% veganistisch. Vrij van sulfaten, paraffine, minerale oliën, kleurstoffen en andere schadelijke stoffen, zijn ze geschikt voor het hele gezin. Verpakt in 100% gerecycled plastic, met biologisch afbreekbare labels en unieke geuren gecreëerd door Claudia Scattolini, bieden ze een unieke en milieuvriendelijke haarverzorgingservaring