Over Hair-Flow

Wie ben ik

Welkom bij Hair-Flow!

Mijn naam is Floortje van Rijsbergen. Ik ben in 1992 geboren in het Noord-Brabantse plaatsje Roosendaal.

Met trots deel ik dat ik sinds 2009 werkzaam ben in de beauty-industrie en al 6 jaar eigenaresse ben van mijn salon in Roosendaal, Noord-Brabant.Mijn passie voor het vak vertaalt zich in Hair-Flow, waar kwaliteit, professionaliteit, persoonlijk contact en een uitzonderlijke ervaring centraal staan.

Met 12,5 jaar ervaring ben ik toegewijd aan het leveren van uitmuntende diensten. Mijn salon biedt niet alleen haarverzorging, maar ook professionele wenkbrauw- en wimperverzorging. Ik blijf mijn vak up-to-date houden door regelmatig deel te nemen aan kappers- en relevante cursussen, waardoor ik op de hoogte blijf van de laatste trends.

Mijn salon werkt uitsluitend met hoogwaardige natuurlijke producten zoals Nook, N/o, Magic Arganoil, Beauty Family, Funky, Gents, DHC en Be Color – vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen , SLS, SLES en siliconen.

Afspraken kunnen eenvoudig online worden gemaakt via de button rechtsonder op de website. Dien eerst een aanvraag in, zodra het is goedgekeurd ontvangt u een bevestigingsmail met tijd en datum. Uw afspraak is pas definitief na ontvangst van deze mail.

Volg Hair-Flow op Social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en speciale aanbiedingen.

Instagram: @hairflownl

Ik kijk ernaar uit u binnenkort (weer) te verwelkomen!

Veel liefs, Floortje
Hair-F
low

 

 

 

 

 

 

 

7A7AA79A-BF1E-4E98-AA8E-8FF63424CB5C-1-blackwhite